15K!!

VÅR 2020

Gooodmorgon mina fina. Hur mår ni? Idag är en ångestladdad dag för oss här hemma. Luna ska nämligen till läkaren och kolla om hon är allergisk.. Hon vart såå himla dålig förra veckan när vi var hos min pappa som var hundvakt så jag kände att jag behövde ringa BVC och vi fick en tid idag på förmiddagen.

En annan sak som är ROLIG är att jag har börjat mitt nyttiga liv, vi får dock se hur det går haha.. Här om dagen toppade jag mig själv och tog 15.000 steg?! Mitt mål är att ta 10.000 steg om dagen så att nå 15.000 är verkligen super bra för att vara jag!
Jag har även börjat äta nyttigt och uteslutit socker HELT, Det är svårt när man lever med en godisråtta (Emil), men jag ska klara 2 veckor, det har jag bestämt mig för!

Har ni nå bra tips på hur man håller sig till sina mål?


För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

MoaYrvelid
MoaYrvelid,
Mitt mål är att gå 15-16.000 steg varje dag. Har inte toppat det än men snart 💕
nouw.com/moayrvelid
emmysofie
emmysofie,
Wow vilket mål! Man ska alltid sikta mot stjärnorna <3
nouw.com/emmysofie
carolinalarsson
carolinalarsson,
Kika runt på utbudet av allt gott man kan göra utan socker. Samt är ju kosten viktig om man vill få bort sötsuget. Vissa saker triggar det mer än andra, ex snabba kolhydrater. Att äta sig mätt också när man äter och bryta vanor som brukar hänga ihop med godisätande, som att man sitter framför tv:n eller som för mig efter maten. Då går jag från bordet direkt istället. Kan rekommendera Ulrika Davidssons kostplaner. Ha en fin dag. 😊
nouw.com/carolinalarsson
emmysofie
emmysofie,
Wow, tusen tack för tipsen! Ska kolla in Ulrika! 😊
nouw.com/emmysofie
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter