5 Bästa apparna enligt mig

Godkväll mina fina. Jag tänkte dela med mig utav mina favorit-appar och berätta lite om dem. Vilken är er favorit app?

  1. Natural cycles
  2. Swish
  3. Sleep cycle
  4. Nouw
  5. Mitt apotek

Natural Cycles är ett naturligt och effektivt preventivmedel, paketerad i en form av en app. Metoden grundas på en smart algoritm som, baserat på kvinnans basala kroppstemperatur kartlägger de mest subtila mönstren i en kvinnas menscykel och därigenom identifierar fertilitet.

Jag verkligen ÄLSKAR natural cycles, det är så skönt att inte ha några extra hormoner i kroppen. Jag har lärt mig mer om min kropp tack vare detta.

Swish, det är fan en av de bästa apparna. Den som kom på det är ett geni! Kommer ni ihåg förut när man lånade ut pengar till någon eller lånade pengar. och man fick kontanter. Man var tvungen att ta ut pengar osv eller föra över mellan konton som tog 1-2 arbetsdagar. Men nu, detta är ju otroligt smidigt och smart!

Sleep Cycle är en väckarklocka som är heeeelt fantastisk! Den bl.a analyserar din sömn, spelar in snarkljud eller små prat i sömnen & det bästa, barabampambambaam- den väcker dig i din lätt sömn. Tex. Om jag ställer kl på 06.30, då väcker klockan mig när jag är som mest ”vaken” mellan 6-6.30 vilket gör att man känner sig mer utvilad!


Nouw blogg app! Behöver jag ens säga mer? Så himla smidigt att blogga på språng eller tex som nu i skrivandets stund, i sängen, VIA MOBILEN!
Mitt apotek är en app som du kan se vad du har kvar på recept, du kan beställa hem produkter och även se sortimentet! Det bästa med appen som jag tycker är att man kan se sina recept, så himla smidigt!

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter