ÅNGEST

SOMMAR 2020

Jag har känt så mycket ångest de senaste, ja visst jag har haft en del att tänka på men nu känner jag att jag måste ta tag i mig själv igen. Alltid efter jag haft en ångest dipp så måste jag fokusera på mig själv ett tag. Dock så blir jag frånvarande gentemot mina vänner men mina närmsta känner mig och vet att ibland behöver jag tid för mig själv och jag hoppas dom förstår det nu med.

Jag blir liksom helt slut när jag ger mig in i något, vilket leder till ångest i slutändan och att jag mår dåligt. Självklart så tycker jag att det är värt det, varenda sekund, för jag kan göra skillnad men då måste andra förstå att jag behöver min egentid. Tid med Luna & tid med Emil.

Jag har alltid levt med mycket ångest och psykisk ohälsa, iallafall så länge jag kan minnas. Men nu på äldre dagar har jag lärt mig att efter en intensiv period så behöver jag landa i det själv, få bygga upp mig själv igen för att sedan ta tag i livet. Ofta så börjar jag blogga mycket för det är en frizon för mig, känslan efter jag skrivit av mig är så skön. Det är inte alltid jag publicerar allting men att skriva gör mig stark. Jag engagerar mig i sociala medier mer också, jag gör liksom det jag vill och mår bra utav.

Om du mår dåligt, så ska du veta att du aldrig är ensam. Vi är många❤️

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter