Bebiskläder & ångest

Psykisk ohläsa, GRAVID 2019, Sommar 2019

Halli haaallåå<3 Hur mår ni? Jag mår helt okej tack!

Idag är det torsdag och jag har försökt att sysselsätta mig lite för jag vaknade upp med ångest (mer om det lite längre ner i inlägget). Jag åkte in till ICA Maxi och hämtade ut storhandlingen som jag köpte igår online sen hem. E och hans kollega kom hem på lunchen och häll mig lite sällskap. Efter lunch var jag sååå trött så kände att jag behövde vila för att ens orka tänka.

Efter jag hade vilat så bestämde jag mig för att faktiskt göra något utav denna dagen och inte ligga inne med ångest. Jag behövde tänka på något annat så jag sminkade mig, för första gången på flera veckor haha, sen åkte jag in till Erikslunds shoppingcenter. Jag behövde köpa ett par nya gravidtights till mig och lite mer kläder i storlek 50 till Moschi, Höstens kläder börjar komma in och allting är såå fint. Visa lite jag köpte nedan.

.

När jag var på Erikslund så ringde min mormor och ville att vi skulle komma och äta hos henne, självklart kan man inte säga nej så vi åkte it nu lite senare på kvällen och vi är precis hemkomna där ifrån. Emil åt grillat och jag åt tacos, så himla mysigt att vara där och bara få vara. Både hon, min morfar och vi uppskattar det så mycket. Är så glad för att dom är pigga och glada så de kommer att få träffa lilla moschi.

Angående ångesten: Just nu så mår jag helt okej men igår när jag skulle sova så kom paniken igen, självklart så ska den komma när man ska sova. Sååå himla jobbigt.. Hoppas att det inte är så ikväll. Jag vill kunna somna i tid som en normal människa, meen, lever man med psykisk ohälsa så kan man inte alltid ha det som alla andra. Tyvärr. Jag bara väntar på att ''klara-mottagningen'' ska höra av sig till mig och säga att dom har fått min remiss från barnmorskan och att dem vill träffa mig snarast. Hoppas verkligen det. Snälla, kan inte ni alla hålla era tummar och tår för mig?

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter