Beslutsångest är min vardag

Psykisk ohläsa

Förlåt. Det vill jag börja säga, både till er och till mig själv. Jag tror att jag ibland glömmer bort varför jag startade upp den här bloggen och vad meningen var egentligen.


Idag hittade mina papper från försäkringskassan sen sjukskrivningen och läste igenom. Jag insåg då hur långt jag har kommit på min resa, otroligt långt. Självklart är det inte helt bra och det kommer det absolut inte vara på ett bra tag. Jag längtar till jag börjar min KBT igen. Jag har börjat stressa så mycket igen, gör illa mig hela tiden. Springer in i bänkar, väggar, lister, ja allt vad man kan tänka sig. JAG gör alltså inte illa mig, utan det är ren klumpighet. Noll kontroll på kroppen som gör att jag gör illa mig. Mina ben är fyllda med blåmärken och små sår. När jag gick i KBT så var det mycket bättre, mina blåmärken var nästan helt borta då. Att jag gör illa mig hela tiden är nog en av de största problemen just nu. Att jag har så bråttom till allting. Så får jag höra ''MEN TA DET BARA LITE LUGNT'', hehe jo ja om jag hade kunnat kontrollera det här så hade jag antagligen gjort det.


En annan sak som tar så mycket tid och energi från mig är min beslutsångest. Att ständigt inte kunna bestämma vad jag ska äta, vilken väg jag ska ta till jobbet, om jag ska tanka på morgonen eller kvällen? Förstår ni? Kläder kan jag inte ens diskutera, enklast att bara klä mig i svart eller neutrala färger. Kan ta ett exempel från idag. Jag hade vart iväg till systemet och skulle åka hem. På vägen kommer jag på att mitt kaffe är slut hemma, ska alltså bestämma vilken affär jag ska handla på, efter några varv runt om i köping så bestämmer jag mig för att köpa en färdig kopp kaffe på McDonalds istället för att behöva välja affär. När jag kommer till rondellen vid McDonalds så kör jag ett helt varv och sen åker hem, Jag kunde inte välja vilken storlek på kaffet jag ville ha.. Jag blev helt utan kaffe för att jag för det första inte kunde välja affär och sen inte kunde bestämma mig för vilken storlek på kaffet jag ville ha från donken. Det är såna här enkla saker i vardagen som blir otroligt stora, det tar sån tid att göra småsaker. Därför har jag oftast mina dagar helt planerade,. minut för minut.

#nouw30daychallenge

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter