De första stegen på tomten + val 2018

Höst 2018, Husbygget 2018/2019

Hej alla fina!

Idag är det söndag och jag sitter i soffan med en kopp kaffe. Ska alldeles strax plocka undan lite här hemma. Jag har precis pluggat klart för dagen, vilket är jätte skönt. Imorse vaknade vi upp i stugan utav att Tequila skällde på absolut allt och ingenting. Jag gick upp och umgicks lite med familjen, efter att E kommit upp och vi ätit lunch så började vi packa ihop. Väl hemma så var det bara att ta en dusch för att sedan ta sig ner till vallokalen och göra rätt för sig haha.. Efter röstningen så åkte vi till tomten, där mötte vi upp Pilla och Magnus som var nyfikna på hur våran tomt ser ut. (Hihi imorgon börjar vi faktiskt med att bygga huset).

Nu när jag har pluggat färdigt så upptäckte vi något hemskt, jag hade en fästing som satt fast på mig (!?) Alla ni som känner mig vet att jag redan har googlat upp alla sjukdomar man kan få och vilka effekter detta kan ge mig haha..

Nu är det städdags, puss!

​(ps. -jag har gjort en ny kategori som heter ''husbygge'' där ni kommer få följa allt som har med huset att göra hihi!)

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter