Drömmar

Har du en dröm? Självklart har du det. Förhoppningsvis kommer din dröm att bli uppfylld men blir den inte det så är det viktigt att du har en dröm & att du kan drömma. Jag har alltid drömt om att ha en lägenhet mitt på Manhattan, en vingård i Frankrike och ett drömhus i Sverige. Wow, va häftigt det skulle vara. Jag kan drömma mig bort om det i flera timmar haha.

Jag tycker att man ska sträva efter & förverkliga sina drömmar, men hur börjar man? Det man kanske kan göra i nuet är små saker, spara pengar, boka resor . T.ex så vill jag boka in en resa till New York längre fram i tiden, jag kanske inte tycker att det är lika fantastiskt som jag tänker mig i mitt huvud att strosa runt på Manhattans alla gator. Så att jag vill åka dit och känna stämningen. Eller så kanske jag blir helt förälskad i Frankrike när jag går runt lite lullig, i linnebyxor, barfota på en stor vingård som jag hyrt ett rum i tillsammans med E en sensommar väldigt snart hoppas jag. Med dessa två scenarion så kan jag få en liten bit utav min dröm, livet handlar om de små sakerna som sedan blir de stora<3 Det jag vill säga med detta är att jag vill att flera ska våga släppa loss liite, våga mer och gör det DU vill. Det är viktigt.

Låt din dröm vara din och ingen annans. Inte din bästa väns, inte dina föräldrars och inte heller din lärares. Det är din dröm och INGEN kan ta det ifrån dig. Inte ens du, drömmar kan man inte styra över.

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter