En vanlig morgon med psykisk ohälsa

Psykisk ohläsa

God morgon. Eller ja god och god kan man väl kanske inte säga..

Jag vaknar upp kl6 och redan känner då att något inte är rätt i kroppen, ajdå, det är ångesten som kryper in under skinnet. Jag går upp ändå för att kämpa emot den här känslan som följer efter mig. Hämtar en kopp kaffe, går på toaletten, borstar tänderna och gör mig redo för att möta den här tisdagen. Sätter mig i bilen och sätter på musik som vanligt och åker mot jobbet. Känslan är fortfarande där.. Konstigt? Nej inte alls faktiskt. Såhär ser ofta mina mornar ut, dom mornarna jag kommer upp ur sängen.

I bilen till jobbet tänker jag för mig själv ''Vad håller jag på med? Mina kollegor sa till och med att jag skulle vara hemma idag. Jag åkte ju faktiskt hem igår tidigare för jag mådde dåligt.'' Dåligt då menar jaq inte med någon förkylning eller huvudvärk, det var för jag kunde knappt stå upp för min kropp ville ge upp, den ville falla ihop och svimma. Nu har vi kommit fram till två psykiska ohälsor som jag lider av, Ångest och stress.

Jag kliver ur bilen och är på väg in i våran stora förskola där jag tänker för mig själv ''Snälla Emmy, klara av hela den här dagen, svimmar du så är det så.''

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter