ENERGI

Sommar 2019

Hej gummor<3 (och gubbar haha om man säger så, vet att jag har en och annan boy som läser bloggen;)) Hur mår ni? Jag mår faktiskt väldigt bra tack!

Idag är det lördag och guuuud så skönt det är. Jag sov till kl 11 (!!) idag, fattar ni hur sjukt? Har inte hänt sen jag var ut på krogen sist (6 månader sedan). Jag är iallafall äntligen frisk nu och mår toppen bra. Igår var jag hemma hos Lina med hennes kompis Elin och hade det mys. Vi satt på balkongen och snackade om allt mellan himmel och jord sen åkte vi ner till stan för det är ju Västerås Cityfestival nu i helgen. Tänk att jag och magen var ute och partajade med fanta, kul va? Hon gillade det nog för hon låg och sov hela kvällen haha.. Jag börjar få så mycket ny energi känner jag och även Lina sa det idag när vi var och fikade att jag vill göra mer saker nu än innan. SÅÅÅ SKÖNT!! Självklart så var jag DÖDS trött när jag kom hem inatt efter att ha vart på stan och blir fortfarande trött när jag gör aktiviteter men det är inte alls på samma nivå!

Hur gör ni andra för att samla på er ny energi? Jag känner att jag får så mycket energi när jag umgås med folk jag tycker om och när jag lyssnar på kroppen. Jag tror att det är det jag har börjat gjort!

(Jag & Lina igår<3)

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter