Feeling blue

Psykisk ohläsa

Ja precis som rubrken lyder, idag känner jag mig lite blå. Dels för att jag hade blåa as snygga jeans och för, ja jag vet inte, känner mig nere helt enkelt.


Har känt mig vääldigt nere de senaste dagarna och jag vet inte varför. Jag tycker knappt någonting är roligt, allting känns bara grått & trist. Har ni några bra tips på hur jag ska få bort det här? Känns som att jag är på väg in i en sommar depression. Suck. Jag vill inte det här. Jag behöver nog gå tillbaka och läsa ett par gamla inlägg jag gjort för att se vad jag tidigare gjort när jag mått dåligt.


Ingenting känns kul, lätt irriterad & känner mig stressad över absolut ingenting. Det värsta är att min beslutsångest har börja komma tillbaka, rejält den här gången.Jag vart sen till jobbet tex idag för det. Jag kunde inte välja vad jag skulle ha för jacka/kofta på mig. Jag har skrivit ett inlägg för länge sedan om min beslutsångest, länkar den HÄR. Jag måste nog skriva av mig i ett nytt nu här nedan för att det förstör så mycket just nu, o ja ni vet, jag skriver ju av mig för att då känns det som att jag skriver bort allting.


Som sagt, jag har haft en del beslutsångest genom mina dagar men ibland blir det värre. Nu har det blivit det. Jag kan inte bestämma vad jag ska ha på mig, vårt sovrum är bokstavligen KAOS varje morgon. Jag vill alltid ha den perfekt outfiten, även om det bara är mys kläder så ska alltid någonting matcha eller liknande.


Min beslutsångest förstör en hel del just nu, som jag skrev ovan så kom jag sent till jobbet imorse för att jag inte kunde välja kläder, redan där började stressen. Efter det så höll stressen i sig heeela dagen, trots att vi hade det jätte lugnt på jobbet. Jag var lätt irriterad och det gick ut över mina kollegor, stackars dom, men värst är det för min fina sambo. Är jag irriterad eller ledsen så går det alltid ut å honom, jag kan inte stoppa det, hur mycket jag än vill. Älskar honom så mycket så det gör ont ibland.


Just nu vill jag bara ligga här i sängen och vara ensam. Ingen i telefon, vill inte känna ett måste men jag har såååå mycket att göra. Gör jag det så kommer jag nog bryta ihop. Välja kläder till studenten imorgon, fixa naglarna, tvätta föna och fixa håret, Sätta i de slingor av löshåret som saknas, stryka E's kläder. Ja, listan kan göras längre. Kommer bli tokig snart. Hjälp.

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter