Första dagen på semester, check!

SOMMAR 2018

Äntligen är den här, den efterlängtade semestern. Som jag har längtat. Två veckor av att bara göra det jag vill och ta det lugnt.


Dagen idag började med att jag vaknade upp i lugnan ro, kokade kaffe och åt frukost framför en serie. Började sedan planera lite inför mitt nya arbete med NuSkin. Jobbat tillsammans med dom förut och saknar det lite hihi så tänkte kickstarta det nu i Augusti. Tur som det är så har jag världens bästa personer som ställer upp, Sarah och Filip.


Efter detta så fixade jag mig och åkte till läkaren med min mamma och bror. Såklart så var mamma snurrig och hade tagit fel på dagen så vi skulle vart där på onsdag haha.. Istället för att vara där i någon timme så åkte vi till Erikslund. Lillebror skulle få en dator utav mamma och det råkade visst bli att jag också blev med ny dator, hihi världens bästa mami! Vi var även på ikea och kikade lite.


Nu är jag hemma och ska snart åka och hämta lillesyrran, orkar egentligen inte för ligger helt utslagen på soffan haha. Men men, vad gör man inte dör sina syskon?För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter