FÖRSTA DEJTEN + NATIONALDAGSFIRANDE

SOMMAR 2020

Hej! hur är det med er? Med mig är det faktist inte bra alls. Igår eftermiddag kom det en extrem trötthet över mig, ont i kroppen och astma. Det har bara blivit värre så vi får se vad som händer. Emil fick komma hem från jobbet för att ta hand om Luna så jag får vila. Jag ligger nedbäddad i sängen just nu!

Jag ville iallafall dela med mig utav min lördag, den var verkligen såå mysig. På förmiddagen var vi bara hemma och städade men efter lunch så åkte jag, Luna & Melinne (Lunas moster/gudmor) till skantzen kanalcafée på nationaldagsfirande. Det var vår pappa som spelade och hans sambo med en vän som sjöng- Super mysigt!

På kvällen så åkte jag och Emil in till västerås för att dricka lite drinkar och äta mat. Jo det är sant!! Vi hade barnvakt för första gången :( Det gick jätte jätte bra, Det var Lunas farmor som var här så det var ju inge tokigheter men ändå ville vi typ bara hem haha. Ångesten var brutal. Men det var verkligen skönt att få lite egentid, bara jag och Emil. Vi åt mat, drack drinkar och tog oss en timme bowling. Jag uppskattade den tiden väldigt mycket <3

Hur var er helg?

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter