Första doppet för i år

Sommar 2019

God förmiddag mina hjärtan<3 hur mår ni? Jag mår bra tack<3

Vart ingen vidareuppdatering igår för hade fullt upp. Vi är ju stödfamilj för min lillebror så han är här en helg i månaden men denna gången var det bara en natt. I fredags hämtade vi honom på kvällen, drog och handlade, köpte mat och sen slog vi oss ner i soffan framför en film. E var så trött så han gick och la sig men jag och lillebror var vakna en stund till. TRODDE JAG. Helt plötsligt så var klockan 4.30 och både jag och lillebror sov. Så bra var filmen haha ;) Då hade vi nog sovit sen kl 23.

På lördagen så åkte E och byggde i huset och jag åkte till sanda med lillebror. Vi köpte med mat och åt på stranden, vi båda tog första riktigt doppet i mälaren för i år och vi hade en mysig dag bara helt enkelt. Vi kom hem vid 17 ungefär och då så åkte vi nästan direkt och lämnade lillebror hemma. Sedan storhandlade vi. Life of a pregnant woman, storhandling på en lördagkväll haha! Vi var så trötta igår efter maten sen så vi somnade nog säkert vid 22.. Haha shit.. Resterande männsikor i min omgivning var på summerburst i Göteborg. Vad livet kan vara olika haha!

Jaha så idag är det söndag, bääääästa dagen på veckan, idag ska jag nog bara vara hemma. E ville till IKEA och köpa någon passbit till tvättstugan så det gör vi väl när han kommer hem. Men annars har jag tvättstuga idag, tänkte dra igång en städning. Men först, se sista avsnittet av the act! Sjuuuuukt bra serie!

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

Mmaja
Mmaja,
vad mysigt!
nouw.com/mmaja
emmysofie
emmysofie,
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter