FRÅGOR ANG BEBIS OCH GRAVIDITETEN

GRAVID 2019, VÅR 2019

Hej! Nu när graviditeten är ute och alla ni vet om det så har det trillat in en hel del frågor på bloggen och på instagram som jag tänker att jag ska besvara lite nu.

Såg bilderna du la upp när du var bebis, Vad var det för ställning du hade för benen?
Svar: Det var en rosenskena som jag hade på mig i ungefär 3 månader för jag hade medfödd instabilitet i höftlederna. Det berodde på att ledpannan var för grund så att min höftkula kunde hoppa ur led lite hur som helst haha.. Tyvärr så är det ärftligt så det kan vara så att våran lilla prinsessa får samma problem men absolut INTE säkert. Lägger in bilden här nere för er som inte sett den!

Vad har ni tänkt för namn om ni har kommit så långt hehe??
Svar: Vi har tänk ut ett tjejnamn men vi vet ju inte om hon kommer se ut som en sån när hon kommer. Det namnet är Luna <3

Vilket BF hade du från början och vilket BF har du nu?
Svar: Jag hade bf 10 oktober om man räknar efter mensen men nu efter rutinultraljudet så har vi fått 24 oktober. Min menscykel vart lite snurrig efter missfallet och därför hade jag ägglossning såå sent.

Vad är det för kön?
Svar: Det är en liten tjej, TÄNK VI SKA FÅ EN DOTTER??!! Är så glad<3

Tror du bebisen kommer innan eller efter BF?
Svar: Jag tror att hon kommer innan, vet inte varför men har det på känn haha!

Varför tog ni reda på könet?
Svar: Oj vilken fråga haha, jo både jag och E vill kunna få en mer förståelse om vad som finns i min mage och vad som ska komma till oss och för att vi ska kunna knyta an lite extra med bebis så ville vi veta om vi får en dotter eller son. Vi hade blivit lika glada för båda självklart!! Vi vill även kunna förbereda vissa saker innan bebis kommer, typ kläder, inredning i rummet osv..

Gjorde ni KUB? Varför/Varför inte?
Svar: Ja, vi gjorde KUB. Vi valde att göra det för att kunna förbereda oss på vad som kanske kommer ske i framtiden samt mycket för ultraljudet, vi ville se att allting var okej. Vi hade turen och få lägsta risken för kromosomavvikelser! 1:20000. Kärlek. <3

Om du orkar, kan du inte göra ett inlägg om missfallet?
Svar: Självklart så kommer det ett sånt, Jag har flera utkast men måste finslipa det lite bara.


För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter