Fullt upp!

VÅR 2020

Alltså haha, detta är mammalivet. Jag har redan lagt mig i sängen och kl är 21.15😂🤷🏼‍♀️

Idag har vi haft fullt upp. Dagen började med att jag och Lunis åkte till Ica maxi för att hämta upp mat vi handlat, åkte hem och hon sov i 2(!!) h. När hon vaknade fick hon smaka kasslergratäng, enbart potatisen i små bitar, men ändå! Under lunchen kom min mamma för hon skulle passa Luna medans jag var hos barnmorskan. Jag har nämligen inte vart på något återbesök sedan förlossningen, jag har hamnat mellan stolarna🙄 Jag var där iallafall och fick min förlossningsjournal. Jag blev så paff för jag läste en massa jag inte visste om och så fick jag veta att jag haft rätt hela tiden, att mitt bäcken är för litet för att föda vaginalt!! Jag kan skriva mer om det imorgon.

Mamma var här en stund efteråt också, vi drack kaffe och slog in hennes present till Luna tills på söndag medans Lillis sov. Sen har jag bara bakat. Tog Inge kort på det dock men ni får ju se allting sen när allt är färdigbakat!!

En annan sak bara sådär, hur fina är inte blöjorna från liberos nya kampanj ”babies for babies”? Alltså jag är så glad. Tycker verkligen blöjor ser så tråkiga ut och dessa med djurprint är alldeles fantastiska!

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter