Gravid vecka för vecka: 14

GRAVID 2019

Avklarade veckor: 14+1, dvs att jag gick in i vecka 15 igår!! Wiihiii!!

Mående: Jag har vart sjuuukt trött den här senaste veckan, allt jag har gjort är att bara sovit känns det som. Illamåendet har även kommit tillbaka en del så någon kväll kom maten upp men det är bara nån enstaka. Då satt jag på köksgolvet och spydde i sophinken haha.. Life as a pregnant woman is fab.

Vikt & kropp: Blodådrorna på magen har börjat synas och magen blir större och större för varje dag. Nu får jag absolut inte på mig vanliga byxor eller bh:ar längre.. suck för att behöva köpa en ny garderob. Har lite som har jag beställt i mammakläder men de mesta är såååå tråkigt. Jag vill ha fina set osv men eftersom jag är väldigt liten till kroppen så är det så svårt att hitta fina kläder som sitter bra.

Sömn: Trots att jag vart så otroligt trött så har jag sovit dåligt. Min sömn har vart orolig, jag har vridit och vänt mig, legat halvvaken vissa nätter osv. Hoppas det börjar gå över snart för så som det är just nu så vaknar jag på nätterna och är vaken ett tag, typ 1-2 timmar!! Hur knäppt är inte det?

Cravings: Feferoni tror jag haha.. vissa stunder skulle jag döda för det där starka och goda. Jag har alltid gillat det men nu är det extremt haha, Nu känner jag att jag BEHÖVER det lika som man behöver vatten eller mat! Jag står liksom och äter 10-20 st direkt ur burken ur kylen haha..

Övrigt: Den här veckan har jag känt små fisksprattel i magen och nu är jag helt säker på att det är lilla Moshi som rör sig där inne, helt otroligt! Jag har moderkakan i bakvägg så bebis är väldigt långt fram i magen och både syns och känns pga det har jag fått förklarat för mig.


Första bilden på magen är från 13+0 och den andra är 13+6. Det händer så mycket och det gör mig såååå glad!

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter