Gravid vecka för vecka: 15

IDAG GÅR JAG IN I VECKA 16!!!!!!

Så okej, hur har det varit att vara gravid i vecka 15? Jo det har vart tungt och rätt så jobbigt faktiskt. Det är liksom inte bara illamående och lite ont i ryggen när man är gravid utav det är så himla mycket mer känslor som spökar.

Avklarade veckor: 15+0

Vikt & kropp: Jo min kropp börjar göra lite ont och magen har flyttat sig uppåt så det finns absolut ingen chans längre att någon skulle misstolka mig som lite runt eller liknande utan nu är den riktiga GRAVID magen där haha. Illamåendet och kräkorna har blivit sååå mycket bättre, märker knappt av det längre (Hoppas inte jag jinxade detta nu hehe..). Magen har även börjat klia lite så måste verkligen börja smörja mig med gravidoljan nu.

Mående: Jo som sagt, det är inte bara krämpor i rygg och mage som spökar längre. De senaste 4-5 dagarna har jag vart så nere så jag börjar tänka tankar om graviditetsdeppression? Och de senaste 3 dagarna har jag grinat varje kväll och vart närmare förstörd. Det dumma med allt är att det är inte bara jag som lider utav dessa humörsvängningar och instabiliteten i psyket, utan även E. Jag är så elak och hemsk mot honom emellanåt. Efter det så får jag världens ångest och lovar mig själv att jag ska tänka mig för men med denna hjärna jag har just nu så går det inte tyvärr. De bra stunderna försöker jag få till världens bästa stunder. E är ju ändå mitt allt och min pelare i livet. Vad skulle jag göra utan honom?

Sömn: Sömnen UPPLEVDE jag bättre senaste veckan men imorse vaknade jag kl 05.30 och var hur pigg som helst. Hoppas det bara var idag, annars så vet jag inte vad jag gör haha! Nejdå skämt åsido. Men jag har inte vaknat nå mer på nätterna i alla fall.

Cravings: Ehm still feferoni? Jag står liksom och äter direkt ur burken direkt ur kylskåpet numera?

Övrigt: Jag tror inte jag har något mer övrigt faktiskt mer än att jag tror att det är okej att vara ledsen ibland, man vet inte vart man ska göra av alla känslor som kommer på en och samma gång.

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Hemsk och elak är inget bra och vara!
nouw.com/simonandersson
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter