Gravid vecka för vecka: 16 & 17!

GRAVID 2019

Denna vecka fick det bli vecka 16 & 17

Så de senaste 2 veckorna? Det har vart bättre faktiskt. Angående ryggen så har jag köpt ett stödband, det lyfter upp magen lite så det avlastar ryggen.

Avklarade veckor: 17+0

Vikt & kropp: Jag har nu gått upp några kilo och det syns kanske lite på rumpan och i ansiktet, annars är det mest magen man tänker på haha, den putar som bara den. Jag har även börjat märka av mitt låga blodtryck, står jag mer än 5-10 minuter så blir jag svimfärdig. Jag har inte svimmat ännu som tur är haha! Men på jobbet står jag upp en hel del, i alla fall på morgonen och där har jag fått tagit in en stol så jag kan variera mellan att stå och sitta mellan vissa uppdrag.

Mående: Känslorna är mycket bättre men känner mig fortfarande deppig. Vissa dagar är jag fylld av ångest & oro och vill bara vara hemma och grina. Annars så upplever jag mig mycket lugnare, stressar knappt över något, tror det kanske har o göra med att jag är trött också, jag orkar inte stressa och nojja mer än nödvändigt.

Sömn: Ja haha. Sömn, vad är det? Nejdå det är väl bättre, jag vaknar inte i onödan längre, nu vaknar jag 2-3 gånger per natt för att jag är såå kissnödig haha. Kissar innan jag somnar, 2-3 ggr per natt och sedan DIREKT när jag vaknar!

Cravings: FEFERONI!!

Övrigt: JAG KÄNNER BEBIS nästan dagligen nu, ofta när jag kör bil eller sitter på bussen, så när jag slappnar av skulle jag tro. Det har börjat blivit små buffar där inne, undra vad han/hon har för sig där inne??

Och en grej till!! 16/5 FÅR VI FÖRHOPPNINGSVIS VETA KÖN, FÖR DÅ SKA VI PÅ RUL!! <3

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Skönt att du inte vaknar i onödan längre 😊
nouw.com/simonandersson
Jessica
,
oj känner du redan av bebisen jag börja känna av den i vecka 24 är detta dit första barn? är i vecka 38 snart så det börjar gå mot sitt Slut lycka till med allt
emmysofie
emmysofie,
Hej! Ja det är mitt första 😊
nouw.com/emmysofie
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter