GRAVID VECKA FÖR VECKA: 18

GRAVID 2019, VÅR 2019

Heeej snuttisar<3 Ja jag vet att det var längesen ni fick en uppdatering men det var för att vi blev flyttade ännu en vecka efter rutinultraljudet så att vi var i vecka 18 i två veckor hehe, men nu ÄNTLIGEN så går vi in i vecka 19 idag!!
Rutinultraljudet gick hur bra som helst, vi väntar en liten dotter för er som missat det. Hon var envis och pigg, precis som sin mami ;)


Avklarade veckor: 18+0
Vikt & kropp: Jag har gått upp 9 kilo(!!) nu sedan innan graviditeten. Kroppen håller på att anpassar sig så himla mycket så har lite krämpor här och var men annars så är kroppen helt okej. JUSTE!! Min navel kommen nog att poppa när som helst haha, jag har ju en ganska stor navel så den kommer nog bara ''försvinna'' från magen.

Mående: Känslorna är mycket bättre nu igen, vissa dagar är värre än andra men det är såå mycket bättre nu. Kanske mycket för att solen börjar komma och för att vi fick se vår prinsessa på rul, det var ju lugnande.

Sömn: ÄNTLIGEN har jag börjat sova ’’normalt’’ igen. Jag sover lite oroligt men jag sover hela nätterna oftast! Drömmarna är mer livliga och verkliga nu men det är bara roligt tycker jag, så länge det inte är mardrömmar så sover jag som en prinsessa.

Cravings: Nje ingenting just nu.

Övrigt: SOM HON SPARKAR. Känner henne utanpå magen nu också så att om kvällarna ligger vi och myser, hon och jag. Eftersom jag känner i mig så vet jag ju när sparkarna kommer så E har inte känt henne än tyvärr men det kommer nog när som helst.

Övrigt 2.0: EH jag har typ fått ''gravidglow'' nu, känner mig mycket finare i hyn nu än på länge.

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter