Gravid vecka för vecka: 19

GRAVID 2019, VÅR 2019

Idag går vi in i vecka 20(!!!) Fattar ni hur långt gånget det är? Hon är snart halvvägs här. Hur sjukt??

Det händer så mycket just nu med både mig och henne så jag hinner knappt med alls.

Avklarade veckor: 19+0

Vikt & kropp: Har inte ens vågat vägt mig haha så vikten uppdaterar jag inte er på nu.. Men kroppen anpassar sig, jag har fått den där fina hormonranden över hela magen nu, dvs ovan och under naveln haha. Men har inte så mycket krämpor, jag tror att jag bara ska njuta av att vara gravid nu! P.s En till sak som har kommit till är att jag har fått en luden mage haha?? Lägger in bild här nere. Har aldrig haft hår på magen förut!

P.s.s. Mina brööööst läcker såå mycket haha, Alltså har jag inte skydd eller bh på mig så rinner det längst mina kläder....

Mående: Jag börjar må såå bra, eller ja, jag har mått sååå bra senaste veckan. Både fysiskt och psykiskt. Så jävla skönt.

Sömn: Sover som en prinsessa. Har haft en del mardrömmar men det har nog haft med mitt privatliv o göra.

Cravings: Ingenting!

Övrigt: Hihi, jag ser henne utanpå magen nu. Har fått med små sparkar på film två gånger nu. Hihihi. Hon har det nog alldeles för bra där inne. Längtar ihjäl mig!

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

Frida,
Det är så himla mysigt när man ser och känner sparkarna 😃 Jag mår också toppen och mitt humör har varit hur bra som helst under hela graviditeten 😃 Samt att jag sover bättre än jag gjorde förr. I börjar mådde jag dock illa nästan jämt 😋
fridachristina.com
emmysofie
emmysofie,
Ja det är så himla mysigt 😊 Skönt för dig!
nouw.com/emmysofie
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter