GRAVID VECKA FÖR VECKA: 21

GRAVID 2019, Sommar 2019

Hej från sängen idag<3 Fortfarande hemma med migrän idag men det är bättre nu, planerar att åka tillbaka till jobbet imorgon. Jag hade planerat att fortsätta min packning till huset sen när jag mår lite bättre men verkar inte som att min rygg vill det. Jag är lycklig ändå, vaknade imorse utav att Moshi låg och sparkade. Precis som om att hon sa välkommen in i vecka 22. Min älskling<3

Avklarade veckor: 21+0

Vikt, kropp & mående: Jag har inte vägt mig denna vecka tyvärr men känns inte så mycket mer och vill helst inte väga mig varje vecka heller. Kroppen anpassar sig med och mer efter graviditeten. Jag bli VÄLDIGT lätt andfådd bara av att prata och röra mig och mina fötter svullnar upp en hel del om kvällarna. Jag har börjat känna mig rätt så tung nu, speciellt när jag går i trappor. Ryggen har börjat gjort ont nu igen, orkar inte stå längre stunder och får väldigt ont om jag bär någonting. Så de senaste dagarna har vart väldigt jobbiga.

Sömn: De sjuka drömmarna börjar komma tillbaka haha. Mest mardrömmar men mycket andra verkliga drömmar också. Jag har upplevt att de senaste dagarna så har jag börjat gått upp och kissat igen om nätterna, 1-2 gånger per natt och att jag vaknar utav kramper i vaderna. Det är tydligen jätte vanligt men fan va rädd jag blev först haha!

Cravings: Inget speciellt, men äter väldigt, väldigt, VÄLDIGT gärna choklad glass haha. Jag har typ aldrig tyckt om det tidigare. Nu kan jag nog äta mängder!

Övrigt: Hon sparkar på som vanligt, har även märkt att hon börjar få en egen liten dygnsrytm. Hon är vaken runt 6.30-7.00 varje morgon och sedan känner jag av henne varje dag runt 11 ungefär, haha det är så knäppt! Efter jobbet när jag lägger mig för att vila så vaknar hon till en stund också, lika så när jag ska sova. Gärna vid 23 när jag redan borde sova (!!!!). Är så himla kär i henne. Längtar <3

Xoxo, EmmySofie?

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhh! Finaste finaste hjärtat!! Är verkligen så himla kul att få följa!! kram <3
nouw.com/matildaberlin
emmysofie
emmysofie,
Men åhh hjärtat<3
nouw.com/emmysofie
tankarmed
tankarmed,
Så spännande!!★
nouw.com/tankarmed
emmysofie
emmysofie,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
  • Snapchat
  • Twitter
  • Instagram
  • Nouw