GRAVID VECKA FÖR VECKA: 23

GRAVID 2019, Sommar 2019

Hej Snuttisar<3 hur mår ni? Jag mår skit och det där därför det här inlägget kommer upp en dag senare, jag är nämligen magsjuk och det har vart hemskt. Jag är mycket mycket piggare och bättre idag men inatt var INTE roligt haha.. Just nu så sitter jag med en skål jordgubbar och laktosfri mjölk samtidigt med Kenza & Dani i lurarna och lyssnar på Kenzas förlossning. Jag som sagt mycket bättre idag så idag är nog första ''friska'' dagen för jag får i mig mat idag.

Jaja nu till det roliga, Igår gick jag in i vecka 24 och är såå taggad på att hon ska komma!

Avklarade veckor: 23+1

Vikt, kropp & mående: Ryggen har vart mycket bättre denna vecka men jag tror att jag har lyssnat på kroppen och vilat en hel del. Det är nog verkligen så viktigt att lyssna på kroppen! Jag har vart lite extra känslig och det kommer jag säkert vara resten av graviditeten så jag är fortfarande väldigt deppig men jag har min kärlek i livet som stöttar mig varje dag så det gör så jag klarar det. Tack älskling<3 Och såklart MAGSJUKAN har ställt till det tis-tors, usch och fy.

Sömn: Jag har faktiskt sovit väldigt bra senaste veckan, jag är upp och kissar några gånger så klart men inte mer än så.

Cravings: Ingenting, glass är väldigt gott fortfarande och frukt!! Tack gode gud för frukt!!

Övrigt: Hon är så himla vaken och aktiv, en riktig liten busunge där inne. Hon kommer bli den gladaste och spralligaste tjejen i hela världen och både jag & E längtar ihjäl oss efter henne. Mami & papi väntar på dig och förbereder allt för din ankomst<3

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

izabellanyquist
izabellanyquist,
Så fin mage! 😊
nouw.com/izabellanyquist
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter