GRAVID VECKA FÖR VECKA: 24

GRAVID 2019

VÄLKOMMEN VECKA 25!! Det känns typ som en milstolpe trots att det inte är det? Eller ja, varje vecka är en milstolpe såklart. Så idag går vi in i vecka 25 så gör ett inlägg om hur det var att vara gravid i vecka 24! Veckorna går sååå himla fort nu så jag hinner knappt med, ännu fortare går det för att vi flyttar när som helst så man hinner inte riktigt fokusera på en sak.

Avklarade veckor: 24+0

Vikt, kropp & mående: Vikten vågar jag inte kolla tyvärr, får göra det när jag är hos barnmorskan på måndag hehe. Kroppen har mått väldigt bra, haft väldigt uppblåst och krånglig mage men har säkert o göra med att jag var magsjuk. Annars så har jag mått riktigt bra, känns som att jag är lugnet själv haha!

Sömn: Sovit sååååå bra, haft väldigt, VÄLDIGT svårt att somna men när jag väl har somnat så har jag sovit bra, iallafall de flesta nätterna!

Cravings: Nada, inget, absolut ingenting!

Övrigt: Igår hade vi en jobbig dag. Jag upplevde minskade fosterrörelser vilket aldrig är bra. Jag började reagera igår morse när jag endast hade känt stryk och inte sparkar som vanligt på ungefär ett dygn. Oron börjar och sitter och försöker ringa runt till en barnmorska. Får telefontid och några timmar senare ringde hon upp, typiskt och tur nog så precis när hon ringde upp så fick jag rejäla kickar haha.. Ni kan även se på min instagram att hon var väldigt livlig resten av dagen och även idag. Så inge fel på denna donna. Hon hade nog bara en vilodag<3

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

amandaamaria
amandaamaria,
Wow va spännade, så fin 😃
nouw.com/amandaamaria
emmysofie
emmysofie,
Ja jätte spännande! 😊
nouw.com/emmysofie
KristinaPosteby
KristinaPosteby,
Oh, ja det här med rörelserna är alltid lite oroligt. Det är något jag tänker på varje dag (är själv gravid). När bebisen blir större är rörelserna lite annorlunda pga platsbrist, men de ska aldrig försvinna helt. Det är så mysigt att känna när det rör sig där inne 😃 Dock inte när sparkarna kommer på fel ställen haha.
nouw.com/kristinaposteby
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter