GRAVID VECKA FÖR VECKA: 25 (+2 års dagen)

GRAVID 2019

Igår gick vi in i vecka 26 och jag är så himla lycklig. Jag och E har vart tillsammans i 2 år och 3 år sedan vi började dejta. Igår hade vi myskväll för att fira det och därför kom det inte något inlägg om bebis igår.

Avklarade veckor: 25+1

Vikt, kropp & mående: Hehe vikten ligger på +13kg just nu så vi vet att hon växer på bra där inne. Hon väger ju nästan 1 kg nu!? Så häftigt! Magen har dessutom blivit med utåt, alltså putar ut mycket mer, förut var den bara rund, nu är den typ, oval haha?? Men jag mår bra, är extra trött nu igen bara och lite illamående har kommit tillbaka men ja överlever.

Sömn: Jo sömnen är väl bra förutom att jag har svårt att hitta en skön sovställning så tar ett tag innan jag somnar men sen sover jag som en sessa haha! Självklart så vaknar jag fortfarande och är kissnödig men då kan jag somna om fort :)

Cravings: Ingenting!

Övrigt: Hon är vaken så mycket just nu och hon är verkligen stark! Emil kan ju känna nu, det är inte små puffar längre. Det är verkligen sparkar haha! Igår vände hon på sig så hennes rumpa stack ut, lillsnärtan. Tänk att om 103 dagar är hon beräknad. Vår prinsessa<3

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

theoakleaves
theoakleaves,
Sååå fin mage 😊
nouw.com/theoakleaves
MissJohansson
MissJohansson,
Så fin bild! Så mysigt inlägg! Stor kram! ❤️
nouw.com/missjohansson
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter