GRAVID VECKA FÖR VECKA: 28 & 29

GRAVID 2019

VÄLKOMMEN VECKA 30!! Att ha kommit såhär långt känns nästan otroligt, det är alltså bara 10 veckor kvar, så.himla.sjukt. Snart är hon här, min bebis<3 Just nu ligger jag med dunkande fötter och värkande rygg. Jag har haft ett par ”bra” dagar nu men idag kom det en käftsmäll. Nu är jag nybadad och varm framför tvn.

Avklarade veckor: 29+0

Vikt, kropp & mående: Ryggen har blivit MYCKET bättre sedan jag blev sjukskriven, jag upplever en helt annan känsla. Jag orkar mer och jag är inte dödsutslagen på soffan eller sängen efter jobbet. Kroppen anpassar sig, min bristningar på skinkorna har blivit större och mer men jag har inte upptäckt på något annat ställe, jag hoppas det håller sig där, även om det är en del utav graviditeten. Psyket spökar igen, tror det spökar mer och mer ju närmare förlossningen vi kommer.

Sömn: Sömnen har vart mycket bättre, vet inte om det är för att vi har flyttat till ett betydligt lugnare område eller om det har med något annat att göra haha! Jag har fortfarande svårt att somna och att somna om när jag har vart upp och kissat men när jag väl sover så sover jag som en gudinna haha!

Cravings: Ingenting!

Övrigt: Ju närmare vi kommer förlossningen så har mina tankar börjat spöka, jag tänker att jag har för litet bäcken för att kunna föda vaginalt, tänk om jag får panikångest mitt under förlossningen? Jag har börjat tänka mer och mer på att få kejsarsnitt men jag vill ju även föda vaginalt såklart. Imorgon ska vi till barnmorskan och då ska jag ta upp alla mina jobbiga tankar med henne. Om du som läser har barn, hur födde du? Eller om du är gravid, hur tänker du?

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

Ida
,
Jag är gravid i V.33. Har varit/är rädd till och från, tycker det är olika från dag till dag. Vill såklart föda vaginalt & tänker att det löser sig där och då. Jag kan inte spekulera i något nu för jag har ingen aning om hur det blir.. tror man bara får lov att släppa kontrollen även om det är svårt! Ungen ska ju ut i vilket fall & barnmorskorna gör sitt bästa utifrån situationen tänker jag 😊 detta fixar vi!😁
soderluundd
soderluundd,
Jättefin blogg! 😊
nouw.com/soderluundd
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter