HÄLSOKOST

SamarbetenInnehåller affiliate-länkar

-Inlägget innehåller annonslänkar från Topformula-

God morgon! Hur mår ni? Jag mår bra tack, Jag tänkte ta med mig Luna på en promenad ner till affären och handla lite 😊

Nu när min kropp har börjat fungera igen som vanligt efter förlossningen så är det dags att börja ta hand om den. Jag vill ju såklart bli mitt absolut bästa jag igen så jag har börjat röra på mig och ÄNTLIGEN så får jag inte ont i snittet längre när jag anstränger mig och det är så skönt. När man vill ta hand om sin kropp så är det viktigt att man får i sig rätt mängd vitaminer så att man orkar.

Jag har beställt kosttillskott från topformula.se och är så peppad på att få hem produkterna. Eftersom Topformulas affärsidé bygger på försäljning direkt från egna fabriken i Norrköping utan mellanled så är det låga priser och även fri frakt! Topformula är både producent, distributör och leverantör, hur bra?

Eftersom det är direktförsäljning från fabriken så kan Topformula både vara ledande inom kvalité men ändå hålla riktigt låga priser, Topformula meddelar även att i de flesta fall så sparar du upp till 50% genom att du köper hälsokost via dem.

De tre produkterna jag har beställt och ska börja med är solbrun-kapslar (33,15 SEK), Vitamin D (29,75 SEK) och Omega-3 (24,56 SEK). och ja, ni ser ju priserna som är helt otroliga!!

Om ni, precis som jag, är ute efter svensktillverkad hälsokost på nätet så klicka in er på topformula.se för fri frakt och grymma priser. När ni är där inne så kan ni använda koden ’’TESTA10’’ som ger 10% på ett helt köp.

Jag lägger in bilder ovan hur solbrun-kapslarna, D-vitaminen och Omega-3 förpackningarna ser ut så att ni får se vad ni kan förvänta er!

Finns det fler mammor där ute som vill ta hand om sin kropp nu när kroppen har börjat återhämta sig? Ska vi inte göra det tillsammans då? Kommentera nedan eller skicka ett DM om du är intresserad så gör vi en grupp för alla intresserade 😊

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

LiinaLundberg
LiinaLundberg,
Hej! Superhärlig blogg! Jag följde dig i gravid vecka för vecka och vi fick barn ungefär samtidigt (jag fick 3oktober)! jag är också sugen på att börja ta hand om min kropp nu när allt känns som vanligt igen! 🤗 kram
nouw.com/liinalundberg
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter