HELGEN

HÖST 2019

Heej!!

Idag är det måndag och jag tänkte starta dagen nu haha, klockan är 12.25 i skrivande stund. Jag har spelat in morgondagens avsnitt och sen skickat över det till producenten och det tar SÅN JÄVLA TID haha.. Längtar verkligen tills vi får fiber i huset. Men helgen då, hur var den? Jo jag insåg att jag inte tagit ett enda kort i helgen och det ska jag verkligen bli bättre på nu för att så här kan det verkligen inte vara haha.

FREDAG: Vi åkte hem till min mormor och morfar och mös där bara, vi älskar ju att vara där och dom uppskattar det så mycket så vi åkte dit och käkade och sen bara kollade på tv ihop med dom. Mamma kom också dit med vovven så fick lite mys av dom också.

LÖRDAG: Vi var in till Västerås och kollade på bilar. Vi provkörde även en bil som kändes väldigt bra. Vår bil är ju mer eller mindre sönder så vi måste verkligen köpa en ny innan bebis kommer!! På eftermiddagen gick Emil hem till sin bror och kikade fotboll. Senare åkte jag också dit och umgicks med mina två svägerskor och barnen. Vi käkade ihop sen åkte vi hem.

SÖNDAG: Alltså VILKEN SLAPPDAG vi hade, det var sååå skönt. Vi lämnade endast huset när vi skulle till ICA för att köpa ketchup haha. Annars så sov jag till typ 11.15 och vi käkade lunch nästan på en gång. Vi mös på soffan jag och E, efter en stund kom E's kompis Danne och hans tjej Johanna hem till oss. Vi satt bara och drack kaffe och snackade om allt mellan himmel och jord. Så skönt. Efter att de hade åkt så hade jag sån himla huvudvärk så jag gick och vilade medans E hade lite egentid. Sen så blev det soffan heeela kvällen. Vi orkade inget annat, Vi ville bara vara med varandra <3

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

johannastina
johannastina,
Så mysig söndag, tack för titten!
nouw.com/johannastina
itsemmy
itsemmy,
Så spännande att följa dig! Hittade din blogg från youtube, din gravid vecka för vecka. Tyckte det var ännu roligare att jag också heter Emmy Andersson och är gravid, haha! Låter som att ni haft en riktigt skön helg. Ha en fin måndag <3
nouw.com/itsemmy
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter