Helgen av kalas och mys

GRAVID 2019, Sommar 2019

Godmorgon mina hjärtegull<3 Hur mår ni? Jag mår bra men är på väg att bli förkyld och det vill jag inte. Ska vara så fint väder den här veckan så vill inte vara sjuk.

I helgen så har det bara vart en massa mys igen, tror det är så när man är gravid haha! I fredags var vi hos E's bror och käkade tacos med dem och kollade Let's dance finalen. Barnen tycker det är så mysigt när vi kommer över (det tycker vi med).

Lördagen bestod utav brunch, kalas och myskväll. Lina kom på morgonen hem till mig och vi käkade brunch, tyvärr är vi för glupska för att det skulle bli en bild på det haha! Runt 14 åkte jag och E hem till min pappa för att min lillebror fyllde 8 år. Alltså hur söt är inte han? Dör när jag ser honom haha. Lördagskvällen spenderade jag hemma hos Katja och Robban (E's bror) för att vara barnvakt åt deras barn. Vi spelade spel och mös.

Igår, söndag, så var jag hemma på förmiddagen och tväddade. Sedan åt jsg lunch på Åsby med E och min extra mamma Pernilla. Efter lunchen så åkte vi ut till huset för att hon ville se såklart. Vi är så nära inflyttning nu! Resten av kvällen var jag och E hemma bara och mös. Kollade på Chernobyl dokumentären på HBO och sen somnade jag på soffan haha :( Life as a pregnant woman.

OCH JUSTE! VÄLKOMMEN SOMMAREN OCH JUNI MED DET FINA VÄDRET. DETTA BEHÖVS!!

#pregnant #birthday #week20 #brunch #gravidblogg #graviditet #gravid #pregnancy

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

anonym
,
Du har ju blivit framflyttad flera gånger. utifrån ditt nuvarande BF, i vilken vecka plussade du då? Vilket BF tror du är mest rätt?😊
emmysofie
emmysofie,
Utifrån nuvarande bf så plussade jag i vecka 3, 5 dagar efter ägglossningen. Jag tror mest på det jag fick efter kub (16/10) istället för nuvarande 24/10! Men den som väntar får se😂
nouw.com/emmysofie
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter