Inredning för kontoret, konferensen och trädgården

VÅR 2020, Samarbeten

-Reklam för AZ Design-

Hej mina fina läsare!

Detta inlägg är inriktat mot er företagare men självklart så kan ni som är privatpersoner också gå in på azdesign.se för att fynda. AZ Design har möbler för alla möjliga företag, tex möbler för vård och omsorg. Det är ju viktigt nu att alla som arbetar inom vård och omsorg har bra möbler så att de kan vila på rasterna eller så att patienter/boenden får den bekvämaste vistelsen som möjligt.

AZ Design har även stolar för offentliga miljöer, tex om man har en restaurang eller konferensrum. Det finns även fällbara konferensbord!

I vårat gästrum här hemma har Emil sin dator och han behöver verkligen ett ordentligt bord + stol för sitt lilla kontor. Jag har hittat en hemsida som jag även har detta inlägg tillsammans med och det är AZ Design. Dem säljer möbler på nätet och huvudsakligen till företagskunder, men det går alldeles utmärkt att beställa som privatperson också!

Jag vill ju också kunna börja använda det rummet i framtiden men jag trivs verkligen inte med bordet, jag vill gärna kunna stå upp när jag jobbar/bloggar/planerar. Det är så skönt att kunna stänga in sig i ett eget rum, nu blir det typ så att jag skickar in Emil där så att jag kan sitta i lugn och ro i soffan med datorn. Jag tyckte att detta bordet (länk) var riktigt fint och skulle passa här hemma hos oss, det är höjbart med en vev också så det är ju perfekt för oss!

En annan sak vi håller på med just nu här hemma är utomhus, Vi är ju i full rulle och färdigställer altanen och trädgården och jag hittade såå fina bordsskivor AZ Design. Vi ska ju ha ett frukostställe på framsidan och där vill jag ha ett lite mer personligt bord. Så att kunna beställa bordskivan och benen som man vill ha är ju perfekt! Klicka här för att komma till min favorit bordsskiva.

Nu även när vi håller på med trädgården så funderar jag på rabatter/pallkragar/växter. Hur har ni hemma? Tycker detta är såå svårt verkligen! Har jag någon läsare som kan sånt här med trädgårdar? Vi har bestämt ett ställe på framsidan som vi ska ha ett frukt träd på för att Luna har fått det i present utav mina morföräldrar, hon fick pengar så vi kan köpa de träd vi vill, men ett träd ska vi ha i alla fall! Sen då? Hur gör man sen? Behöver någon form av trädgårdsmästare!

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter