JOBBIG VARDAG

SOMMAR 2020

Godkväll (natt?)!!
Emil och Luna sover och jag ligger här med lite ångest och oro i kroppen. Vet inte varför riktigt😩 Har vart frusen hela dagen också så att trots +20 grader hela dagen har jag gått med stickad tröja och mysbyxor.

Luna har blivit väääldigt pappig nu när Emil vart hemma på semester och det äter upp mig inifrån.. Missförstå mig inte, jag ÄLSKAR deras relation och att hon äntligen har släppt taget om mig men ändå så känner jag mig inte tillräcklig. Det har ju alltid vart hon och jag. Här om dagen så slog och rev hon mig fleeeera gånger och var arg men så fort Emil kom in och tog henne var allt frid och fröjd. Hon kanske börjar förstå känslor osv?

För att vi har haft lite jobbigt med det här så har jag verkligen de senaste dagarna fokuserat på enbart henne. Har lekt lekar hon tycker om, tränat på olika minspel, tränat på att gå osv hela tiden. Och ja, hon är suuuper nöjd när vi är själva men såfort Emil kommer hem från jobbet så vill hon knappt veta av mig, då är det bara han som gäller.. Hur ska det bli när hon växer upp, haha? Vara med kompisar osv.. Separationsångesten är redan grov och då är vi ändå i samma rum haha.. Nu i skrivande stund tänker jag på att det kanske är såhär emil har känt sig fram tills nu, lite ”utanför” bara för att det alltid vart jag och Luna? Nej jag vet inte. Jobbigt är det iallafall när ens bebis håller på att växa ”ifrån” sin mamma.

Ja, ja det här var väl bara natt tankar från en mamma som inte vill att sitt barn ska växa upp för fort.

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter