Jul och mellandagar

VINTER 2018//2019

Hej Snuttar, Hoppas verkligen att ni har haft en helt fantastisk jul och en god fortsättning.

Julen var så himla mysig, vi gick upp jätte tidigt och åkte till min mormor & morfar på frukost. Mamma, hennes sambo och lillebror var också med, sååå himla mysigt. Vi åt alltså frukost och öppnade klappar. Efter mormis så åkte jag & E hem för att ladda om batterierna inför nästa julfirande. Vi åt lite lunch, kollade serier och mös framför tv'n, öppnade även varandras julklappar. Kan visa i senare inlägg kanske? Fick en parfym, ett så himla fint armband och sedan besticken jag samlar på från H&M Home som vi ska ha i huset sen när det blir klart.

Nästa julfirande var hemma hos E's bror m. Familj. Även resten utav familjen var med såklart. Tomten kom, barnen var lyckliga och vi vuxna spelade spel. Vad är egentligen klappar under granen och tomten när man har så fina människor omkring sig? Helt otroligt.

Mellandagarna nu har vi vart barnvakt och även slappat bara. Jag har städat hela lägenheten idag inför morgondagen för det är ju faktiskt min födelsedag. Dessa dagar har verkligen vart välbehövliga.

Nu måste jag sova lite, natta<3

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter