Kämpig morgon

VÅR 2020

God förmiddag!
Idag har vi inte haft en så rolig morgon, Lunis är så gnällig och uttråkad. Spelar ingen roll vad jag gör med henne så är hon gnällig, det är jobbigt att växa.. Just nu sitter jag i sängen med Luna i famnen och bloggar från mobilen. Hon har liksom klamrat sig fast i mig nu när hon sover så jag får nog sitta här en stund. Såfort jag lägger ner henne blir hon hysterisk, så självklart sitter jag här med henne då❣️ Hon har inte riktigt vart sig själv de senaste dagarna och jag vet inte riktigt varför, så svårt när hon inte kan prata..
De stunder hon har vart nöjd idag så har vi lekt och busat. Vi har ”kryp”tränat och sprungit i gåstolen. Det är sååå kul att se henne utvecklas varje dag!

Om hon vaknar upp lite piggare och gladare så ska vi åka in till stan. Annars gör jag det bara i eftermiddag när Emil kommit hem. Vi ska köpa lite allt möjligt till namngivningen. Hoppas ni har en fin tisdag!

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

Johannajuliah
Johannajuliah,
De är så härligt att se och få följa barnens utveckling, stora som små 😃
nouw.com/johannajuliah
emmysofie
emmysofie,
Ja verkligen! 😃
nouw.com/emmysofie
Lisa
,
Hej! Jag har en dotter i samma ålder som dig, så roligt Att följa er resa. Jag är dock så nojig för bitar i maten och får ångest varje gång hon ska äta då jag är rädd att hon ska sätta i halsen. Hur tänker och känner du kring det och har du tips på bra mat med lite bitar som du ger som känns tryggt flr dig? Tack för en bra blogg och instagramkonto.
kram
emmysofie
emmysofie,
Hej! Roligt att du följer oss 😃 Jag tycker också att det är lite läskigt så vi försöker att endast ge mat från barnmatsburka då är det sällan bitar. Sen så brukar jag vara lite vågad att ge Luna "bitar" tex idag när hon fick spagetti och köttfärssås. Då skar jag allting i mini bitar, spagetti är ändå rätt svårt att sätta i halsen. Ett annat tips är att vara påläst, jag har läst mycket om hur barn reagerar när de sätter i halsen, att man tex ska låta dem få upp det själva Och inte vara där och "pilla" förens de inte får luft. Att gå på hlr för barn under 1 år är också super, vi fick en sån kurs via BVC! Lycka till!
nouw.com/emmysofie
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter