Känslor, dagen före the big RUL

GRAVID 2019, VÅR 2019

Hej snuttisar, long time no see. <3

Idag behöver jag skriva av mig för att imorgon ska vi på det stora ultraljudet, Rutinultraljudet eller ja som många kallar det RUL. Det är så mycket känslor och det vart ännu mer känslor nu när en gammal kollega kom till jobbet med sin 5 veckors bebis. Mina tankar går på högvarv.

Mina tankar och känslor: Jag känner så mycket och de senaste dagarna/veckan har vart hemska. Jag har bara grinat, grinat och åter igen grinat. Tror jag är så nervös över ultraljudet så alla känslor har kommit på en gång. Alla funderingar på vad det är där inne, en pojke eller flicka? Får man hoppas och önska ett kön? Är man en dålig mamma i så fall? SJÄLVKLART så är jag lika lycklig för båda könen, så länge Moshi är frisk och kry.

Jag är bara så himla orolig, tänk om något är fel. Tänk om Moshis hjärta inte slår längre som förra bebis. Tänk om hon/han inte växer som hon/han ska. Tänk om. Tänk om. Tänk om. Såna där mardrömstankar snurrar i huvudet. Jag är så himla rädd att förlora dig. Även om magen växer, brösten läcker och jag känner rörelser så är jag så himla rädd, hur klarar man detta? Detta är liksom det sista ultraljudet om vi inte betalar för ett extra senare, Vilket jag tror att jag kmr göra, vill bara veta att allting är okej hela tiden. Ni andra gravida, hur känner ni?

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter