KRAM

VÅR 2020

Go'kväll finisar<3 Hur mår ni? Med mig är det bra tack!

Idag har vi haft en ganska tuff dag här hemma, har inte riktigt känt mig tillräcklig för Luna, hur jag än har gjort. Jag vet att jag är en bra mamma till henne men ibland så ifrågasätter man sig själv.

På förmiddagen så åkte jag och Lunis för att hämta lite paket. En del till namngivningen och sen var det ett parasoll och sittdyna till vagnen som behövdes. På eftermiddagen kom mamma, Tony och deras vovve hit för att fika. Vi satt ute på altanen trots de omysiga vädret haha! Det var skönt att träffa dom, jag får alltid sån positiv energi utav mamma. Det är så fint att se relationen mellan Luna och hennes mormor, dom två kommer hitta på en massa bus genom åren, det vet jag. Dom två älskar verkligen varandra.

När Emil kom hem så åkte jag in till västerås för att köpa resten av det som behövdes tills på söndag, lite dekorationer, tallrikar och muggar. Det kommer bli så fint! Kom hem runt 18 och då var det bara att lägga Lunis och sen äta, Emil hade lagat kasslergratäng,suuuper gott! Vad åt ni ikväll?

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

Bebisbloggen
Bebisbloggen,
Blev bara en simpel middag - falukorv, makaroner och stekt ägg 😂 imorgon ska vi däremot göra pangausfileér med vitlök i ugn med potatismos och romsås 🥰
nouw.com/bebisbloggen
emmysofie
emmysofie,
Gud va gott med falukorv och mackaroner!! Måste äta det ikväll, det enkla är typ alltid det godaste😂
nouw.com/emmysofie
Bebisbloggen
Bebisbloggen,
Visst är det! 😂
nouw.com/bebisbloggen
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter