Kristi himmelsfärd

Vår 2018

Jag tamefan älskar lediga dagar såhär mitt i veckan. Speciellt när det är på en torsdag så man bara behöver jobba en dag sen är det helg igen, uuunderbart!

Så var har jag gjort på min lediga dag då? Jo jag har vart hemma HELA dagen typ. Städade lite på morgonen, sen gick jag och åt lunch med E, Ted och Mickis. Dom är beräknade en vecka efter oss och det är såå kul att E och Ted är så bra vänner, då blir förhoppningsvis våra döttrar också det, hihi!<3 Efter lunchen så gick jag hem och vilade. När ''vi'' (jag och moshi alltså, har vilat klart fortsatte vi att städa. När E kom hem från huset så satt vi och kollade lite youtube innan vi for iväg på fotboll.

Det var ju HSK-SK91, dvs hallsta-kolbäck och ja, en match som måste ses men eftersom det var så förfärligt väder så åkte jag hem efter första halvlek för jag frös ihjäl minst sagt. Nu sitter jag och spaar haha.. Jag har tagit en lång varm dusch, sitter just nu med ansiktsmask och fotbad. Så jääääävla skönt när fötterna gör ont. Nu väntar jag bara på att E ska komma hem så att vi kan hinna äta lite innan läggdags. Knappt sett honom idag känns det som, vill bara ha lite kvalitetstid med honom. Min kärlek i livet<3

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter