KRYPSTRUMPOR

VÅR 2020Innehåller affiliate-länkar

Jag har precis hällt upp en stooor kopp kaffe, startat en tvättmaskin och lagt Luna. Hon var helt slut stackarn, vi har nämligen vart på shoppingrunda nu på förmiddagen.

Luna behövde verkligen nya kläder, jag beställde lite igår men jag tycker inte det är lika kul att beställa haha. Så då gjorde vi oss i ordning imorse och åkte in till Västerås för lite shopping. Luna fick lite klänningar, shorts och bodys. Men det bästa av allt hon fick var två par krypstrumpor! Jag hade ingen aning om att det fanns, det var en kompis som var här i måndags som hade såna på sin dotter och jag tänkte direkt att såna MÅSTE Luna ha. Hon försöker ju komma framåt men hon får liksom inget bra grepp så dessa kommer säkert att göra underverk när hon väl förstår att det finns fäste på dem?

Strumporna är från Polarn o. Pyret och kostade 99kr tror jag, det är 2-pack. De har halkskydd under strumporna men även uppe på, liksom på tårna. Hur smart? Tack du människa som kom på detta haha! Luna ska få prova dem direkt när hon vaknar, jag lägger en länk HÄR till strumporna. Lägger in en bild här nedan på hur dem ser ut. (Detta är inte ett samarbete)

Nu medans Luna sover så ska jag svara på lite mejl och förbereda lite samarbeten.

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

Fanny,
Det finns också strumpbyxor med halkskydd på knäna 😉 men nu vet jag inte om du menar att hon försöker ta sig fram ålande eller om hon är upp på knäna? Men i alla fall, OM och när hon väl kommer upp i krypställning så är dom GULD!
nouw.com/livetenligtfanny
emmysofie
emmysofie,
Hej Fanny!!
Okej men dessa måste jag kolla in, hon är påväg upp i krypaställning så sk googla upp detta på en gång. Tusen tack för tipset😍
nouw.com/emmysofie
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter