Kvällsmöte+panikångest

Psykisk ohläsa, Vinter 2016//2017

Idag mår inte jag så bra.
Igår hade jag en jätte rolig kväll med Michaela, hon sov över hos mig och vi snackade bara massa skit och åt gott.

Idag är det lite sämre tyvärr. Jag har precis slutat jobbet och väntar på att åka tillbaka igen för ett möte vi har ikväll. Varje gång vi har såna här kvällsmöten så ligger det och gror en otrolig ångest hela dagen. Jag blir lätt irriterad, känslig och stressad. Jag vet inte vad som gör att jag får ångest just dom här dagarna, jag tror att det är för att vi är ofta mycket folk, speciellt ikväll. Då ska personal från andra förskolor också vara med.
Jag älskar mitt jobb och alla mina kollegor men när det blir för mycket så är det så. Jag är så rädd för att få en panikångest attack mitt i mötet, som jag fick i höstas. Det var en av mina värsta dagar på jobbet och även en av mina värsta panikångest attacker. Jag försvinner så mycket att jag hittade mig själv den dagen skakandes på toaletten vid vårt personalrum. Jag kunde inte stå, gå eller prata. Jag bara låg där skakandes, hade ingen aning om vart jag var eller vad som hände.

Och ja det har bara hänt en gång att jag fått panikångest på jobbet men jag är så rädd att det ska hända igen. Vad gör jag då? Hur går jag till väga? Vem ska hjälpa mig? Vad håller jag på med? Kommer jag bli galen på riktigt? Såna tankar snurrar i mitt huvud då. Jag vet innerst inne att det kommer gå bra men tänk OM inte?

Efter mötet ska jag åka hem till Lina, det var längesen vi träffades nu bara hon och jag så ser fram emot det. Att veta att jag ska dit efter mötet gör det enklare.

​#nouw30daychallenge

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter