La vie est belle

GRAVID 2019, VÅR 2019

Gooodmorgon mina snuttisar, hur mår ni? Jag mår hur bra som helst förrutom lite ont i magen idag, har lite molvärk så inget allvarligt haha. Igår kväll när E somnat så låg jag vaken säkert en timme extra för att min dotter var vaken i magen. Jag kände henne så tydligt utanpå magen så vi bara låg och mös, hon och jag. Mammas<3

Jag skulle vilja hitta på något projekt snart med bloggen eller nå, har ni nå tips på vad jag kan göra? Jag ska spåna lite men har ni tips så är ni mer än välkomna att dela med er.

Idag efter jobbet så ska jag åka ut till Erikslund för att egentligen storhandla men kanske kikar in på någon butik och köper något till min sessa. Det är hon värd efter den showen hon gav mig igår kväll haha! (oj nej, skämmer redan bort henne??) Jag är så himla taggad på att få träffa henne, meeeen det är ungefär 21 veckor kvar, snaaaark haha.. Hela sommaren ska jag gå runt och längta. Tur att sommaren alltid går alldeles för fort ;)

#nouw #nouwgravid #nouwblogger #gravid #preggo #gravidblogg

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

Sara,
Så roligt med en till blogg om sin graviditet💖 tror nog också att vi är ganska nära i BF. 20 oktober för mig. Men det är fjärde barnet för mig...har tre döttrar sedan innan och är rätt säker på en fjärde nu, hihi! På måndag är det dags för RUL då får vi förhoppningsvis veta.
Stort grattis till din lilla tjej i magen, blir roligt att kunna följa din resa samtidigt som min...Min blogg finns här
https://gravid.heretolove.se

gravid.heretolove.se/
emmysofie
emmysofie,
Ja då har vi verkligen nära, jag har 24 Oktober!
Grattis till dig med, lycka till på RUL!
nouw.com/emmysofie
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter