Läkarbesök, akuten och kvinnokliniken. Allt på samma dag?!

GRAVID 2019, VÅR 2019

God morgon mina snuttisar. Hur mår ni? Jag mår bra tack trots omständigheterna. Såhär glad som jag var på bilderna här nedan var jag igår morse men det blev kaos sen. Jag har haft ont i magen sedan i måndags kväll och det har aldrig släppt riktigt så igår pratade jag med kvinnokliniken (då det tar ungefär 2 dagar för att få en telefontid hos barnmorskan). Hon rekommenderade mig att kontakta min vårdcentral så jag skulle få lämna urinprov ifall det var något där. Så som jag blir tillsagd så åker jag dit efter ett telefonsamtal med dem och inget visade på mina prover, men ändå så blir jag skickad till akuten från min läkare på VC.

Jag ringer E i tårar och får hämta han på jobbet och mot akuten far vi. När vi kommer dit blir vi skickade till kvinnokliniken istället och vi får gå dit och vänta på att få en ledig tid. Efter någon timme så får jag äntligen komma in till en läkare som gör kontroller, ultraljud osv och vet ni ALLTING SÅG BRA UT! Jag vart så lättad, min livmoder är lite irriterad men inget farligt alls. Blev rekommenderad Alvedon mot smärtan sen fick vi åka hem.

Haha juste, och på vägen hem så har jag ju inte ätit något på ungefär 5-6 timmar för det är inget jag tänkt på då det har vart en miljon andra tankar i huvudet, så jag får VÄRLDENS blodtrycksfall. Vi får stanna på vägen så jag får spy och får lite luft så jag inte svimmar. Herregud vilken dag. Efter lite pizza var allting bra igen <3

Tack min älskling för du följer med mig överallt.

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Vilken bra pojkvän du har 😊
nouw.com/simonandersson
emmysofie
emmysofie,
Jaa, världens bästa 😊
nouw.com/emmysofie
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter