Linea nigra och fosterrörelser

GRAVID 2019, VÅR 2019

Go kväll snuttisar<3 Hur mår ni? Jag mår jätte bra idag tack!

Idag har dagen gått sååå himla fort och det är jag glad för. Jag har även haft mycket mer energi än vanligt, jag har till och med lagat mat och plockat undan hemma, haha!! Nu längtar jag bara efter att E ska komma hem, han är i huset såklart. Idag skulle han börja lägga golv sa han, hihi va roligt. Han börjar med bebisens rum.

Idag på jobbet så satt jag på mitt kontor och jobbade lite när jag kände dottern sparka en gång, jaja nu är hon igång tänkte jag. Hon brukar sparka en gång sen är det lugnt i 2h typ för att sedan ge en till spark MEN IDAG, wow, då slutade hon aldrig sparka haha. Hon sparkade i 5-10 minuter i rad för att sedan vila en timme men kom tillbaka igen och gjorde volter och sparkar i 5-10 min. Jag kände till och med utanpå!! Hoppas hon är livlig ikväll så E kan känna henne hihi.

Annars så vill jag bara dela med mig av min ''linea nigra'' eller ja, min hormonrand har börjat visa sig ordentligt nu. Lägger in bilder här nere. Såå coolt hur kroppen anpassar sig och hur hon växer. Längtar efter min baby girl<3


För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Kunde du stå ut i 5-10 minuter av sparkar? 😊
nouw.com/simonandersson
emmysofie
emmysofie,
Ja hon sparkar jätte svagt, känns inte mer än typ lite bubbel i magen så än så länge är det bara mysigt 😊
nouw.com/emmysofie
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter