Livet utan filter

Sommar 2019

Det mysigaste jag vet just nu är när bebis sparkar. Just nu ligger jag i soffan och känner på hennes sparkar och lyssnar på åskan utanför som dånar. Det gör absolut ingenting för det gör allting så mycket mysigare bara.Snart är hon här, vår prinsessa.

Om ni vill se henne sparka så har jag lagt upp en video på min instagram @emmysofie heter jag där!

Vår bil är tyvärr väldigt sönder och vi har bestämt oss för att inte laga den och att vi ska köpa en ny istället. Så att idag efter jobbet så skulle vi faktiskt åka och träffa en säljare i Västerås men det kom saker i mellan. Och jag kan faktiskt ärligt säga att det var jag och mitt humör som kom i mellan. Jag har vart och är på så himla dåligt humör sedan jag åkte från jobbet, jag hade en skit dag redan men när jag fick veta att vi inte ska laga bilen så brast det väl. Har till och med sagt till E att låta mig va för annars kommer vi bara bli osams, jag kan ljuga om det här och säga att allting är bra och att jag bara var lite trött eller inte ens berätta att vi skulle kolla på bil, men varför då? Det är ju såhär livet är. Imorgon ska vi på ultraljud så jag hoppas verkligen att mitt dåliga humör har försvunnit då, så här sur brukar jag inte vara mer än 20-30 minuter innan jag får ångest. Men det kanske har med vädret att göra också, jag vet inte. Men i dessa lägen är det så skönt att jag har er och den här bloggen. Där jag får skriva och säga vad jag vill, får släppa på mina känslor lite. Det var ju därför den här bloggen kom till från första början för några år sedan. #livetutanfilter #bestofnouw #nouw

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

Thereese
Thereese,
Dom där sparkarna är så mysiga att känna😍
nouw.com/thereese
emmysofie
emmysofie,
Jaa, verkligen!
nouw.com/emmysofie
amandalarssons
amandalarssons,
Men vad mysigt 😍
nouw.com/amandalarssons
emmysofie
emmysofie,
Ja verkligen!
nouw.com/emmysofie
Jennifer,
Tycker det är helt underbart att du skriver som det är! Alla känner ju sådär från stund till stund men de flesta låtsas som allt är på topp och lägger upp en glittrig selfie på instagram. Heja dig!

Hoppas att din tisdag blir bättre och lycka till på ultraljudet <3.
livetituregard.wordpress.com
emmysofie
emmysofie,
Ja men man måste få skriva som det är! Ultraljudet gick väldigt bra tack<3
nouw.com/emmysofie
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åh vad mysigt! Och finaste magen ju!! Stor kram hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
emmysofie
emmysofie,
Men åh så glad jag blir. Tack! Kram <3
nouw.com/emmysofie
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter