Målsättning på en söndag = succé

Vinter 2017//18

Heeeeej alla fina, hur är det? Med mig är det super tack!

Igår kväll (söndag) låg jag där med min söndagsångest och kunde inte sova. Vet ni vad jag gjorde då? Jag tog action! Jag la upp en plan på hur jag vill att mitt liv ska se ut den närmsta veckan. Jag har lagt upp mycket långsiktiga mål den senaste tiden, men för att kunna nå de stora målen så måste jag ha små milstolpar på vägen.

Jag vill den här veckan (och så som det ska bli):
1. Äta nyttigare
2. Röra på mig mer
3. Blogga varje dag
4. Uppdatera mina sociala medier mer
3. Ha ett mål varje dag!

Förstår ni hur bra jag vände min söndagsångest? Jag ville bara sova så att det kunde bli måndag så jag kunde starta min nya vecka!!Idag, måndag. E sa precis till mig, oj du ser faktist sjuk ut! Eeeh schysst? Nejdå han bryr sig bara om mig sötisen (samt att jag sagt hela dagen hur dåligt jag mår, hehe)

Nej det var väl en måndag med motgångar men det stoppade inte mina mål! Vaknade upp imorse, då hade tant röd kommit och hälsa på inatt. Så snabbt in i duschen, ta bort alla lakan osv. Sedan mot jobbet, dagen gick såååå långsamt idag. Troligen för att jag börjar bli förkyld (må vara det värsta). Hatar det här ”börjar bli”, kan det bara komma på en gång så det är över sen??

Äsch, vad tycker ni om chiapudding? Hur gör ni den? Har gjort en ikväll som jag ska äta till frukost imorgon, let’s see😍


För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter