MIDSOMMARHELGEN

Sommar 2019

Godkväll mina hjärtan<3 Hur mår ni? Jag har lite ont men mår rätt så bra ändå!

Nu är det söndagskväll, min favoritdel på veckan. Så himla mysig tid. Jag tänkte berätta för er om min ”tråkiga” midsommarhelg. Jag säger tråkiga för att jag mäter med alla andras som var på fest eller hade stora kransar i håret, men nästa år så.

MIDSOMMARAFTON
Midsommar började skönt, tog sovmorgon och bara tog det så himla lugnt, jag behövde verkligen det. Sedan var det bara att fixa sig för på eftermiddagen så åkte vi hem till E’s bror för midsommarfirande. Vi grillade och spelade kubb. Vi åkte hem runt 23 och sussade, jag orkar inte så mycket mer än så.


MIDSOMMARDAGEN
Sooovmorgon igen sen åkte jag och E in till Erikslund för att inhandla lite saker har behövde till huset och åt lunch. Efter detta åkte vi ut till mammas stuga där hon, hennes kille, min bror & hund var. Vi käkade mat och kollade in det nya mysiga stället där jag kommer spendera mååååånga dygn i sommar kan jag lova. Sen åkte vi bara hem och mös.

EN VANLIG SÖNDAG
Och sen är det idag då. Gick upp i rätt så bra tid ändå och sen åkte jag och E till Erikslund IDAG IGEN för Mio hade rea på ett par lampor jag vill ha till sovrummen i huset. Vi köpte även ett vardagsrumsbord och några kuddar på Jysk. det ska bli så kul att få sätta upp allting sen.

Efter detta åkte jag hem och lagade lunch sen vilade jag lite. Jag var heeeelt slut, sen har jag bara packat och donat och lagat middag. Nu sitter jag här med en skål körsbär och ska kolla på ”The handmaid’s tale”. Hört så mycket bra om den men den verkar så himla hemsk! Vi får se hur länge det går!

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

Tessjohans
Tessjohans,
Låter som en riktigt fin och mysig helg ändå ju! <3 Ibland behöver man inte göra så mycket på alla högtider och firanden egentligen <3
nouw.com/tessjohans
emmysofie
emmysofie,
Det har vart en väldigt mysig helg. Precis vad jag behövde<3
nouw.com/emmysofie
linneavn
linneavn,
Kubb är ju verkligen ett måste på midsommar, det räcker egentligen för mig. Man behöver inte alltid göra så mycket. Kram💞
nouw.com/linneavn
emmysofie
emmysofie,
Håller med!💛
nouw.com/emmysofie
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Låter mysigt<3
nouw.com/juliavnmelin
emmysofie
emmysofie,
Det var det<3
nouw.com/emmysofie
celinelundqvists
celinelundqvists,
emmysofie
emmysofie,
malinkirstine
malinkirstine,
Så härliga och fina bilder 😊 Kram
nouw.com/malinkirstine
emmysofie
emmysofie,
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter