MINA HUDVÅRDSTIPS

VÅR 2020, Samarbeten

Heej mina fina läsare, hur mår ni? Jag mår mycket bättre idag , tack<3

Idag tänkte jag dela med mig utav vilka hudvårdsprodukter jag använder, Jag kommer även att göra inlägg om vilket sminkjag använder och hårprodukter. Jag älskar ju att bli tipsad om sånt så det kanske ni också gör? Kommentera gärna vad ni använder för produkter!
Jag kommer länka allting som vanligt såklart och inlägget innehåller annonslänkar från LYKO.se

HUDVÅRD

Vi börjar med mitt favoritämne SÅKLART, hudvård!
Ni som följer mig på instagram har nog inte missat att mitt absoluta favoritmärke inom hudvård är La Roche-Posay. De är en hudvårdsserie av dermokosmetiska produkter som används utav dermatologer över hela världen och är SJUKT bra för personer med känslig hud. Jag använder ju även deras solskydd på Luna!

RENGÖRING

Rengöring är ju a och o när det kommer till hudvård och aldrig, då vill jag verkligen poängtera ALDRIG, har min hy vart såhär fin sedan jag började ta hand om den. Första bilden ser ni make-up remover och den andra bilden är det rengöring/ansiktsvatten. Ansiktsvattnet tar jag på en bomulls pad morgon och kväll och rengör ansiktet från smuts. Använder den även efter jag använt sminkborttagningen.

Dessa två är guld värda. Klicka här (klick) för make-up removern & klicka här (klick) för ansiktsvattnet!

ÖGONKRÄM

Steg nummer två i min rutin är ögonkräm, både morgon och kväll. Där använder jag också La Roche-Posay och jag använder denna som är på bilden nedan till vänster.

Klicka här (klick) för att komma till ögonkrämen

DAG/NATTKRÄM

Sist men absolut inte minst viktigt är att avsluta med dag eller nattkräm, beroende tidpunkt på dygnet såklart!

Jag har aldrig hittat en nattkräm som har passat mig förut, har bara blivit finnig och flottig utav alla men när jag fick prova denna, alltså wow. Har jag glömt att ta på mig den på kvällen så går jag upp och gör det på en gång för att man får sån himla lyster utav den, det gäller även dagkrämen.

Klicka här (klick) för att komma till dagkrämen

Klicka här (klick) för att komma till nattkrämen

Dessa är de jag använder dagligen och som sagt, Jag har verkligen fått ett glow i min hud utav dessa, så om du funderar på att köpa någon av alla produkter så rekommenderar jag dag och nattkrämen otroligt starkt!

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter