MINA SOMMARPLANER 2019

JUNI
Ljuva, ljuva juni. Svensk försommar är väl underbart? Juni bjuder mest på jobb i år tyvärr haha.. Men en del skoj ska det ju även bli. På fredag 14 Juni, ska jag på studentfirande för min kusin så är ledig hela dagen från jobbet. Wiho. Tänk att min lilla lilla kusin Philippa tar studenten och slutar gymnasiet? Hennes liv börjar på riktigt nu och jag ska få vara med och fira detta<3 Nästa vecka är det midsommar och vi har faktiskt inga planer :/ Men säkert så blir det med E's familj. Annars hoppas jag att resten utav Juni består utav sol, vänner och varma försommarkvällar.

JULI
Inte lika mycket jobb denna månad då jag förhoppningsvis ska vara ledig en vecka vid inflytt för vi har ju planerat att flytta in i huset i Juli. Huuuur taggad kan man vara?? Men i början utav Juli så ska jag och E till Stockholm för att fira att vi har träffats i 3 år & vart tillsammans i 2 år (ja det tog ett år innan vi fattade att vi var menade för varandra haha). Bokade hotell idag så vi ska unna oss ordentligt. Sen är det förhoppnings inflytt någon vecka efter det om allting går som planerat. I slutet utav Juli ska jag och bästis till Ullared, jag ska köpa saker till bebis och huset. e inte vad hon ska köpa haha, tror hon följer med för o få va med o köpa saker till bebis haha!

AUGUSTI
Nu när jag tittade kalendern för Augusti så ser jag att ingenting är planerat. Det kommer väl hoppas jag. Annars så är Augusti den bästa månaden i Sverige. Massa varma kvällar, längtan efter bebis och nyinflyttade i huset. Kanske ska bestämma att bebisrummet ska vara klart efter Augusti? Hiih jag längtar så mycket<3

När augusti är slut så jobbar jag bara en månad, sen går jag hem och väntar på bebis. Hihi.

(Bilderna är från månaderna förra året)

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

Cezia
Cezia,
Stort grattis till hus & bebis!! ♥
nouw.com/cezia
emmysofie
emmysofie,
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter