Mitt 2018

VINTER 2018//2019

Hej & Gott nytt år!

Jag tänkte göra en snabb recap utav mitt 2018 i bilder. 2018 har verkligen varit mitt år, det har vart både positiva saker och även negativa. Ändå så är jag så himla glad för att 2018 har givit mig så mycket. Jaha vi börjar väl då.

JANUARI: Första månaden på året, när jag kikar tillbaka på alla bilder därifrån så är det nästan bara fest eller jobb bilder haha. Då var det mycket fest men även mycket hemma mys med familjerna.

FEBRUARI: Kärleksmånaden. Fick blombud till jobbet, en massa myskvällar hemma med E och fortfarande en massa jobb haha..

MARS: Mars månad, då fick vi en ny familjemedlem. Lilla, lilla Tequila. Världens minsta och sötaste mina ögon har skådat. Hela mars tilldelar jag henne haha!

APRIL: Vi drog till sälen en weekend helt spontant, åkte över till Norge en dag och åkte lite skidor. Mysresa<3 hittade även att vi var i stugan då ihop med min familj, hade utekvällar med Lina & bara en massa mys.

MAJ: Wow, Maj 2018. Vilken månad va? Sommaren kom tidigt i år och det är jag fortfarande lycklig över haha! Vi kunde liga på stranden i maj liksom, när har det hänt tidigare??

JUNI: Sommaren fortsätter, Oliver tog studenten, Vi åkte båt med pappsen, Vi var i stugan, firade midsommar och hade våran 2års & 1 års dag. Haha jaa, vi firar två gånger.

JULI: Ännu mer sol, bad och värme. Shit vilken varm sommar det var ändå haha!

AUGUSTI: Fortfarande varmt ute haha, Vi drog till stockholm en helg ihop med Svärmor och E's lillebror precis innan Oliver skulle åka till lumpen. Lilla militären.

SEPTEMBER: Husbygget börjar, han bygger hus och jag jobbar mycket igen. (Har jag bara jobbat i år?? Känns som det haha!)
OKTOBER: Vi drog en weekend till Krakow, Upplevde polen helt enkelt.

NOVEMBER: Huset restes, jag blev sjuk och hamnade på sjukan. November var den värsta månaden på hela året. Inge mer med det.

DECEMBER: Jag har inte så mycket att säga om december, men december var nog den bästa månaden.

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

Camilla,
Fina du <3 Kul att man fick vara med på ett hörn.....den var jag inte beredd på riktigt haha 😉
camillaanderssonskane.wordpress.com/
emmysofie
emmysofie,
Självklart är du med, du är speciell för mig ❤️
nouw.com/emmysofie
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter