Mitt ''kontorshörn''

Sommar 2019, INREDNING

God eftermiddag mina finisar, hur mår ni? Jag mår helt okej idag tack. Väldigt ont i min fot som jag har överansträngt på något sätt men annars så helt ok.

Jag har idag påbörjat mitt nya lilla projekt, min kontors hörna som jag kallar det. Jag sitter faktiskt här nu och skriver. Självklart så är det väldigt tomt nu och det ska hit mycket mer grejer, En lampa i hörnet, en bokhylla till vänster om bordet och absolut en annan stol haha, pallen är bara tillfällig!! Undrar nästan om jag ska skaffa en liten hurts, visst heter det så? En grej med lådor osv. Men först så måste jag fokusera på bebis rum ska bli färdigt, men kändes skönt att göra något för mig själv också, därför köpte jag skrivbordet och lite lådor och sånt. För att skämma bort mig själv lite, det var väl jag värd?


Ikväll ska vi hem till min mormor, hon behövde hjälp av E med något äppelträd som har ramlat sen äter vi där också. Jag älskar att jag har en sån fin relation med mina morföräldrar. Min mormor är den roligaste människan jag vet och jag älskar att vara där, E tycker också om att vara där jätte mycket och därför är vi där minst en gång i veckan. Mummi<3

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter