MOM DATE

Psykisk ohläsa, HÖST 2020

Go’kväll!! Alltså jag är sååå trött idag, hur mår ni?

Idag åkte jag och Luna iväg efter lunch. Vi åkte på en mammaträff med mammor och barn vi aldrig träffat tidigare och vet ni vad? Jag är sååå glad att vi gjorde det. Vi hade verkligen så himla trevligt!!

På bilderna nedan ser ni Luna och Julia, födda samma dag och på samma BB. Hur häftigt att de får leka tillsammans idag?
Men det var några mammor som var gravida, barnen var i olika åldrar (förutom Julia och luna då😂) men det var så trevligt att kunna prata om allting utan att känna ”mom-shaming” eller att det skulle bli skitsnack. Vi pratade som vuxna, seriösa och roliga mammor. Gud så trevligt det var!

Men en sak måste jag ta upp som jag har märkt med mig själv, att ALLTID, när jag träffar mycket folk så blir jag helt förstörd psykiskt efteråt. Jag blir så himla trött och känner inte för att se en enda människa på flera dagar och när jag tänker efter har jag alltid haft såhär utan att jag tänkt på det. Det är så skönt nu när man börjar bli äldre och analyserar saker inom sig själv som man inte gjort tidigare. Nu måste jag verkligen sova, som sagt så är jag otroligt trött efter träffen idag!❤️

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

Ronja
,
Hej Emmy! Jag känner igen mig i det du skriver. Jag är mammaledig med en liten flicka på 7 månader. Jag trivs absolut bäst med att bara vara hemma med henne, gå på promenader i naturen och träffa familj/syskon/små kusiner och går på babysim 1 gång/vecka. I början av mammaledigheten gjorde jag alldeles för mycket aktiviteter så jag vart helt slut. Att lära känna nya människor var energikrävande bara det och att rucka på rutiner (när man dessutom är helt slut på grund av sömnbrist). Jag har haft dåligt samvete för att vi inte träffar så mycket andra bebisar för min dotters skull men har accepterat att det är som det är och att hon nog ändå är nöjd med att vara med sin mamma och pappa.

Har följt din youtubekanal och vart helt kär i din personlighet (du verkar vara så empatiskt, kärleksfull och rar)! Har du läst om HSP-personer? Tänker att det kanske är något som du känner igen dig i. Jag är definitivt en HSP-person! Känner in mycket intryck och det kan lätt bli för mycket så man bara vill lägga sig under en sten efteråt! 😉 Men inget fel med det!

Du verkar vara en fantastisk mamma!

Kram!
emmysofie
emmysofie,
Tack snälla för den här fina kommentaren. jag läste den på en gång men inte kunnat svara förens nu. Jag uppskattar verkligen att du skriver det här! Jag är en hsp person rakt igenom och jag håller med, det är helt okej❤️ tack igen snälla❤️
nouw.com/emmysofie
josephinees
josephinees,
Vilken rolig dag! Kul med lekdejt 😍🥰
nouw.com/josephinees
emmysofie
emmysofie,
Verkligen!😍
nouw.com/emmysofie
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter