MUST HAVES VID AMNING

TIPS MED BARN

-inlägget innehåller annonslänkar från apotek hjärtat-

Hej, ikväll vill jag dela med mig av mina ´must haves` i början av amning.


Till er som ammar eller tänker amma så är purelan, det var räddaren i nöden när mina bröstvårtor var spruckna och torra. Och AJ vad ont det gjorde men denna kräm var verkligen bäst! Klicka här för att komma till purelan.

En annan sak som var sjukt viktigt var bröstpump. Även om du tänker att du ska helamma, vilket jag tänkte, så kan man behöva lätta på trycket. Så mycket som jag önskade att jag hade en bröstpump hemma i början.. när mjölken rinner till så blir brösten såå spända, mina blev så spända att Luna inte fick tag om bröstet och vi behövde ge flaska. Tänker du att du ska helamma så räcker det gott och väl med en manuell bröstpump, jag använde mig av medela. Klicka här för att komma till den manuella bröstpumpen.

Sista saken som är ett måste och som jag hade hemma till amningen var amningsnapp. Dessa använde vi för att Luna skulle få grepp när mina bröst var såå ömma. Det hjälpte oss mycket för att tex.
• Hjälpte Luna att få grepp
• Skydda mina bröstvårtor när de var såriga och ömma

Jag upplevde också att Luna inte hade några problem alls sen att ta flaska. Efter 2 månader så började vi ge bröstmjölk i flaska och jag upplevde att hon redan var beredd för flaska tack vare amningsnappen. Hon förstod liksom vad hon skulle göra.

Amningsnappen var så bra så vi använde det i ca 3 av 5 månader av amning. Jag är såå glad för dessa! Klicka här för att komma till amningsnappen jag använde.

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter