MYSIGA DAGAR

HÖST 2020

Go kväll mina fina, fina, snälla, otroliga läsare!

De senaste dagarna har vart väldigt mycket för mig psykiskt och jag vet att jag ALLTID är öppen med min ohälsa men en del saker gäller inte mitt liv, bara sånt som jag hanterar just nu tillsammans med några som är nära mig just nu. Jag tror jag tar allting SÅ hårt för att mina antidepressiva är slut och när jag ringde vårdcentralen så fick jag typ en utskällning för jag inte hade koll på att det va slut på receptet och så sa dom att jag får det inom 6 dagar?

Ni som äter/ har ätit antidepressiva vet att man inte får/kan gå utan dom och absolut inte sluta tvärt. Jag blir helt knäpp av det, grinar för minsta lilla, tänkte ta bort TikTok idag bara för jag blev berörd av en video haha..

Men utöver det jobbiga så har jag spenderat mycket tid på Luna och hemmet, det jag mår bra utav. Vi har haft såå mysiga dagar här hemma, jag beundrar Lunas utveckling just nu. Det händer såå mycket! Pricken över i:t var gårdagen då jag åkte iväg på middag med min Lillesyster och min extra mamma, Lunas låtsas mormor. Även fast min pappa och hon inte har vart tillsammans på väldigt många år så är hon fortfarande min familj, och kommer alltid att vara. Hon är en stor förebild för mig. Jag vet att du läser det här nu, hej hej👋🏼. Men kvalitetstid med dom två är värt guld! Vi hade en så mysig kväll, vi åt middag och drack kaffe. Catchade upp varandras liv! Så trevligt!

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

Marit98
Marit98,
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter